В Екатеринбург жена e убилa две малки деца, след което се е

...
В Екатеринбург жена e убилa две малки деца, след което се е
Коментари Харесай

Рускиня уби две малки деца и се самоуби

В Екатеринбург жена e убилa две дребни деца, след което се е самоубила. За случая в съветския град се оповестява в телеграм канала Ural Mash.

Според изданието малчуганите са били на 5 и 8 години. В деня на случая татко им е бил на работа. Тялото на майката е открито от инцидентни минувачи под прозорците на къща на улица „ Техническа “.

Прокурорът на регион Железнодорожни е отишъл на мястото. Според портала E1 е почнала инспекция по отношение на гибелта на децата.

Регионалното управление на Следствения комитет на Русия съобщи, че е формирано наказателно дело за убийството на две малолетни. На мястото на случая работата на следователите се координира от изпълняващия длъжността началник на Свердловския следствен комитет Анатолий Надбитов.

На собствен ред Валерий Горелих, ръководител на пресслужбата на Свердловската основна дирекция на Министерството на вътрешните работи, означи, че новината за гибелта на две момчета е получена вечерта на 25 март.

„ Провежда се допитване до съседите, обясняват се изискванията, в които са отглеждани децата, обяснява се типа активност на родителите на починалите деца. Установяват се и други значими условия “, акцентира той.

Източник на Ura.ru, осведомен със обстановката, отбеляза, че рускинята е оставила записка, чието наличие е разрешило на силите за сигурност да намерят телата на децата.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР